Vissza a média/megjelenések oldalra
Kovács Erika

Marie Claire

Találkozz a digitális másoddal!
Egy rendkívül sikeres nemzetközi bemutatkozás után egy magyar fashion tech cég, a TryMee lehet az, aki a jövőbe kalauzol minket, és emeli új szintre a vásárlást. Ráadásul még egy kis meglepetéssel is készültek nektek!
Az online vásárlók 45%-a rendel ruhát: de sokan találkozhattunk már „a nem jó a méret, a szín vagy az anyag" buktatókkal.
Mi a megoldás? A fit technology, amelynek úttörője a – nemrég a világ egyik vezető technológiai konferenciáján sikert aratott – magyar cég, a TryMee!

„Olyan élmény meglátni először a háromdimenziós virtuális képünket, mint amikor az ember először hallja felvételről a hangját – valóban ez lennék én? Ez a mi esetünkben pozitívan csattant eddig – nyilván az egészséges énkép is közrejátszik itt. Teljesen más érzés, mint tükörbe nézni – itt sokkal inkább lehull a lepel" – emlékszik vissza Laci az első reakciókra. „Az egyik első így tervezett ruha egy piros darab volt. Amikor szeptemberben megnyitott a szalonom és a TryMee főhadiszállása a Hajós utcában, természetesen a fejlesztőket és minden munkatársat meghívtunk. Emlékezetes volt, amikor az egyik fejlesztő felkiáltott egy ruha láttán, amin közösen dolgoztunk: »Ez a piros Erika-ruha!«" – meséli Kovács Erika, a cég kreatív igazgatója.Találkozz a digitális másoddal!

KE_FASHIONDESIGN

KE_BUSINESSLOOK

KE_WEDDINGLINE

Showroom